Team Vitality

Keresés

A Team Vitality globális e-sport szervezet, melynek célja a kiválóság fejlesztése és az e-sportolók új generációjának elősegítése. A világon nyolc különböző játékban legjobb helyezést elérő játékosainak otthont adó Team Vitality célja, hogy élvonalbeli helyezést érjen el Európában, és komoly versenyzővé váljon a legrangosabb globális versenyeken. A világszerte elismert életmód- és szórakoztatóipari márkaként ismert csapat és sportolói több mint 15 millió követővel rendelkeznek a közösségi médiában, és vezető iparági partnerek, köztük az Adidas és a Tezos támogatásával büszkélkedhetnek.

A 2013-ban Nicolas Maurer és Fabien Devide által alapított Team Vitality központja a V.Hive-ban, Párizs szívében található, amely a csapat csúcstechnológiás nyilvános e-sport komplexuma, és a videojátékosok a V.Performance-ban, az ikonikus Stade de France élvonalbeli létesítményében edzenek. A csapat nemcsak franciaországi, hanem 15 különböző nemzetiségű sportolóval és edzővel rendelkezik.


Next Post

Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.

szo ápr 6 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Vodafone Magyarország digitális infrastruktúrája az egyik legfejlettebb a hazai vezetékes hang- és internet, kábeltévé és mobilszolgáltók között. A társaság üzleti megoldásai széleskörű digitalizációs szolgáltatásokat biztosítanak a nagyvállalati és kormányzati szféra számára az adathálózati megoldások, a virtuális adatközpontok, és az IoT technológiák területén. A Vodafone Magyarországon elsőként nyújtott […]
ZX-81