Stailer

Keresés

A Stailer, a szépségápolási szolgáltatások online időpontfoglalási rendszere 2020-ban indult el Romániából, ahol rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, 2021 végére pedig már havonta húszezer ügyfelet közvetített a partner szépségszalonokba. A vállalkozás 2022-ben Magyarországon folytatja terjeszkedését, üzleti célja, hogy digitalizálja a közép- és kelet-európai szépségipart.

Az egy éve indult alkalmazás csak az elmúlt hónapban húsz ezer ügyfelet szállított az ezer romániai partnerszalonba. Az anyaországban elért sikereknek, a gyors fogyasztói elfogadásnak, a növekvő foglalási számoknak és az üzleti elképzeléseinek köszönhetően a Stailer hat hónap alatt megduplázta piaci értékét, melyet jelenleg 3,7 milliárd forintra (tízmillió euróra) becsülnek. A vállalat célja, hogy villámháborús üzleti stratégiával digitalizálja a közép- és kelet-európai szépségipart.


 

Tags:

Next Post

Infotainment

ked dec 26 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAngol: információ + szórakoztatás (information + entertainment) 1. Az információ szórakoztató formában történő átadására utaló szóösszetétel. A televíziós hírműsornak, ill. a showműsornak ma már egyre kevésbé szokatlan elegyeként megjelenő műsor-karakter. Már az 1936-os berlini olimpia eseményeit bemutató televíziós közvetítések, illetve filmhíradók készítői arra törekedtek, hogy a tényszerű tudósítások […]
ZX-81