Spam

Keresés

spamA spam (ejtsd: spæm)

  • Kéretlen elektronikus levelek, amelyek fogadásához a címzettek nem járultak előzetesen hozzá.
  • A spam kéretlen elektronikus reklámüzenet, mely terjedhet e-mailben, sms-ben, de gyakran használják a kifejezést a papírformában terjesztett szórólapokra is, gyakran használják közösségi oldalakon, applikációkban (az ilyen helyeken öt vagy annál többször beküldött üzenet számít spamnek).
  • spam  a fogadók által nem kért, elektronikusan, például e-mailen keresztül tömegesen küldött hirdetés, felhívás vagy lánclevél.
  • A spam minden olyan kéretlen, digitálisan érkező üzenet, amelyet tömegesen küldenek ki több tíz- vagy százezer embernek. Jellemzően e-mailben érkeznek hozzánk, de sms vagy telefonhívás formájában, vagy akár a népszerű közösségi média csatornákon is találkozhatunk velük.
  • A Spam vagy SPAM (magyarul löncshús) előfőzött sertéshúsból (lapockából, sonkából és kocsonyából) só és fűszerek hozzáadásával készült vagdalthúskonzerv termék, amit az austini (USA, Minnesota állam) központú Hormel Foods Corporation készít 1937. július 5-e óta. A név az angol nyelvű spiced pork and ham (am. fűszerezett sertéshús és sonka) rövidítése. A termék több változata is világsikert aratott, fontos volt a második világháborúban, mint hűtést nem igénylő katonai ellátmány. Ekkor a cég termelésének 65 százalékát az Amerikai Egyesült Államok kormánya vásárolta fel. A termék jelenleg tizenhárom ízváltozatban készül.

 

Tags:

Next Post

Szponzorált link

vas dec 3 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareSzponzorált link — fizetett szöveges online hirdetés, amely a kereső találati listája mellett, illetve egyéb weboldalakon jelenik meg. Link attribútumok A Google 2019 szeptemberében bevezetett két új link attribútumot, illetve megváltoztatta azt, hogy hogyan értékeli a rendszer az oldalakra kitett linkeket. rel=”sponsored” Akkor érdemes használni, ha egy olyan […]
ZX-81