Sicontact

Keresés

Sicontact eredményekA Sicontact Kft. az egyik legjelentősebb, it-biztonsággal foglalkozó magyarországi szoftverdisztribútor. Mottója és küldetése, ami köré termékportfólióját kialakította: „biztonság a digitális világban”. A cég Magyarországon az ESET NOD32 technológiára épülő termékeivel mind a lakossági, mind a vállalati szegmensben meghatározó piaci szereplő. A cég 2007-ben megszerezte az ESET ausztriai képviseletét, így azóta regionális piaci szereplőként tevékenykedik.

A társaság több ízben elnyerte a kitüntető Business Superbrands díjat. Az ESET Smart Security programcsomagot többször is az év antivírus megoldásának választották, amely jelenleg prémium változatban, az ESET Smart Security Premium néven érhető el. A Sicontact az ESET szoftvereit a lehető legrugalmasabb konstrukciókban kínálja. Az ESET biztonsági szoftverek licencelése során a gyorsan változó körülményeket is figyelembe veszi, így például az ESET szoftverek a licencidőszak alatt bármikor újratelepíthetők az adott számítógépre, továbbá az unilicenc konstrukció keretében a munkaállomásokon a megvásárolt ESET licenccel egyaránt használhatók a Windows, Linux és Mac operációs rendszerre fejlesztett ESET termékek, így az operációs rendszer cseréje esetén nem szükséges új licencet vásárolni.

A Sicontact az ESET szoftverekhez díjmentes terméktámogatást és távsegítséget biztosít, mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára, így az ügyfelek jelentős időt és pénzt takarítanak meg.


Tags:

Next Post

Xerox

vas dec 3 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareXerox már több mint száz éve folyamatosan definiálja újra a munkahelyi élményt. Kihasználva az irodai nyomtatás és a nyomdaipari technológiák terén elért vezető pozíciónkat a szoftverek és szolgáltatások irányába bővülve hozzuk mozgásba a ma munkaerejét. Az irodától az ipari környezetekig úgy tervezzük különböző üzleti megoldásainkat és pénzügyi szolgáltatásainkat, […]
ZX-81