Semiconductor Industry Association

Keresés

Semiconductor Industry AssociationA Semiconductor Industry Association (SIA) olyan politikákat támogat, amelyek segítik az iparág növekedését, és egyesíti a félvezetőgyártó vállalatokat a közös kihívások leküzdésében. Az SIA célja, hogy megerősítse az Egyesült Államok vezető szerepét a félvezetőgyártás, -tervezés és -kutatás területén azáltal, hogy együttműködik a Kongresszussal, a kormányzattal és a legfontosabb iparági érdekeltekkel az innovációt ösztönző, az üzleti tevékenységet előmozdító és a nemzetközi versenyt ösztönző politikák és szabályozások ösztönzése érdekében.

A Félvezetőipari Szövetség (SIA) 1977 óta képviseli az amerikai félvezetőipart, Amerika egyik legfontosabb exportágazatát, valamint Amerika gazdasági erejének, nemzetbiztonságának és globális versenyképességének egyik fő mozgatórugóját — olvasható a szövetség honlapján.

Az SIA támogatja és szervezi az iparági fellépést a következő területeken:

  • Stratégiák meghatározása a tagok világszintű technológiai vezető szerepének előmozdítása és fenntartása érdekében.
  • A tisztességes versenyfeltételeket biztosító közpolitikák támogatása.
  • A tisztességes és nyitott kereskedelem előmozdítása
  • A piaci trendekre vonatkozó statisztikai információk nyomon követése és terjesztése.

 

Next Post

LG 17G90Q UltraGear laptop

hét dec 25 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShare Képernyőméret: 17,3 hüvelyk LCD: FHD (1,920 x 1,080) IPS 1 ms, 300 Hz, sRGB 99 százalék Képarány: 16:09:00 Súly: 2,64 kg Méret: 400 x 271,6 x 20,9 ~ 21,4mm Akkumulátor-teljesítmény: 93Wh CPU: 11th Gen Intel Core processzor Intel Tiger Lake – H GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 […]
ZX-81