Nikon

Keresés

A Nikon -saját bevallása szerint- a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Nikon Corporation egy japán multinacionális vállalat, amelynek székhelye Tokióban van, és optikai, képalkotásra alkalmas eszközök gyártására szakosodott. A társaságot 1917. július 25-én alapították Nippon Kogaku Kogyo Kabushikigaisha, azaz Japan Optical Industries Co., Ltd. néven. A Nikon tulajdonában lévő vállalatok a Nikon csoportot alkotják. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól és a professzionális fényképezőgépektől az objektívekig, a rendszertartozékokig és a sportoptikákig – több mint száz év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg. Megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.


Tags:

Next Post

NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S teleobjektív

szo ápr 6 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareFőbb jellemzők Professzionális szupertelefotó objektív: 800 mm-es gyújtótávolság. Hordozható, könnyű kialakítás, hatékony használat. Tűhegyes: a különleges kialakítású és elhelyezésű fresnel (PF) lencsetag és a Nanokristály bevonat jelentősen csökkenti a szellemképeket és a tükröződéseket. Az ED és SR üvegek szabályozzák a színeltérést a kép közepétől a széléig. Gyors, csendes […]
ZX-81