Nature Communications

Keresés

A Nature Communications egy magas színvonalú, nyílt hozzáférésű tudományos folyóirat, amely a természettudományok széles skáláját fedi le. A folyóiratot a Nature Publishing Group adja ki, amely a Nature folyóiratról is ismert, amely a tudományos világ egyik legrangosabb folyóirata.

A folyóiratot 2005-ben alapították, és azóta gyorsan a terület egyik vezető folyóiratává vált. A folyóirat 2023-as impakt faktora 14,916. A folyóiratok impakt faktora annak a mértéke, hogy milyen gyakran idézik a tárgyévben a folyóiratnak a megelőző két évben megjelent “átlagos cikkét”. Ez az impaktfaktor a természettudományi folyóiratok között a felső egy százalékába sorolja a Nature Communications-t.

A Nature Communications-ben publikált cikkek szigorú lektorálási folyamaton mennek keresztül, és a folyóirat csak a legmagasabb színvonalú, eredeti kutatási eredményeket közli. A folyóiratban publikált cikkek széles körben hivatkozottak, és jelentős hatással vannak a tudományos fejlődésre.

A tudományos kiadvány nyílt hozzáférésű folyóirat, ami azt jelenti, hogy a benne publikált cikkek ingyenesen elérhetők bárki számára az interneten. Ez a nyílt hozzáférésű modell hozzájárul a tudományos információk terjesztéséhez és a tudományos együttműködés előmozdításához.

Összefoglalva, a Nature Communications egy kiváló színvonalú, nyílt hozzáférésű tudományos folyóirat, amely a természettudományok széles skáláját fedi le. A folyóiratban publikált cikkek szigorú lektorálási folyamaton mennek keresztül, és széles körben hivatkozottak, jelentős hatással vannak a tudományos fejlődésre.

Next Post

Nerdy

vas jún 23 , 2024
Keresés Search A nerdy szónak magyarul többféle fordítása is lehetséges, attól függően, hogy milyen árnyalatot szeretnénk hangsúlyozni. Fő jelentései: Kocka, kockafejű: Ez a fordítás a „nerd” szó eredeti, kissé negatív jelentését tükrözi. Olyan emberre utal, aki túlságosan elmélyül egy szűk érdeklődési körben, és nem törődik a külsejével vagy a társasági […]
ZX-81