Micro Focus

Keresés

Micro FocusA Micro Focus a világ egyik legjelentősebb szoftvervállalata, Európában pedig a második legnagyobbnak számít, amely az elmúlt 40 évben saját termékfejlesztésekkel, illetve felvásárlásokkal bővítette portfólióját. A vállalati szoftverek piacának vezető és legmodernebb technológiáival segítjük ügyfeleinket a digitális átalakulásban, beleértve a mesterséges intelligenciát, a gépi tanulást, az analitikát és az automatizációt.

Megoldásaink hidat építenek a régi és az új között, így a vállalatok minimális kockázatok mellett alkalmazhatják a legkorszerűbb, innovatív eszközöket. Egyedülálló módon támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy a maximumot hozzák ki szoftvereikből, biztonságosan és hatékonyan fejlesszék és menedzseljék adataikat, alkalmazásaikat, eszközeiket és folyamataikat, továbbá megfelelően kezeljék és használják a hibrid infrastruktúrákat, a mainframe rendszerektől kezdve a mobil eszközökön át a felhőalapú megoldásokig.

Szoftvereink segítségével a szervezetek egyszerűen reagálhatnak napjaink gyorsan változó kihívásaira, legyen szó a kiberfenyegetések észleléséről és elhárításáról, a megfelelőségi előírások teljesítéséről, az it-szakemberhiány enyhítéséről, az alkalmazásfejlesztés felgyorsításáról vagy éppen a növekvő mennyiségű adatok hatékony kezeléséről.


 

Next Post

Codecool

csü nov 23 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA magyar magántőkéből alapított Codecool Kft. fő küldetése, hogy pótolja az informatikai ipar jelenlegi és jövőbeni szakemberhiányát, egyedülálló, gyakorlatorientált képzési programján keresztül. A tizenkét elméleti plusz hat gyakorlati hónapra kiterjedő intenzív programozó kurzusokkal jelen vannak Budapesten, Miskolcon, Krakkóban és Varsóban, később pedig az Európai Unió más városaiban. A […]
ZX-81