Kroó Győző

Keresés

Kroó Győző2021 augusztus 1-jével Kroó Győző csatlakozott a T-Systems Magyarország vezető csapatához, az Enterprise Sales terület irányításával az értékesítési területekért felel. Kroó a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának mérés- és műszertechnika szakán végzett, több mint tízéves hardverfejlesztő mérnöki tapasztalattal rendelkezik, melyet a Központi Fizikai Kutatóintézetében (KFKI) szerzett. Vezetői pályáját a Digitalnál kezdte, ahol az értékesítésért felelős kereskedelmi vezetőként dolgozott, majd ezt követően a Compaq direkt értékesítési igazgatójaként folytatta karrierjét. Egy akvizíció során a vállalattal együtt a HP-hez került, ahol az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és közművek területén működő kiemelt ügyfelekért felelt, majd a HP Vállalati Szolgáltatások Divízióját irányította. Legutóbbi pozíciójában ügyvezető igazgatóként került a Canon élére, ahol hat évig dolgozott ebben a szerepben.

A T-Systems iránymutató digitális szolgáltatóként élen jár a technológiai változások értelmezésében és felhasználásában, Kroó legfontosabb feladatának ebben a piacformáló létben rejlő lehetőségek kihasználását tekinti.


 

Next Post

Járdán Tamás

hét dec 4 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareJárdán Tamás stratégiai tanácsadó, felső vezetői és teljesítménycoach. Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte. 2005-ben kezdett el coachként dolgozni, a projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coaching területén. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Üzleti tapasztalatokra is […]
Járdán Tamás