Inspira Research

Keresés

Az Inspira Research Kft. kutatócéget évtizedes tapasztalattal rendelkező szenior kutatási szakemberek alapították 2015-ben, akik jelentős kutatási szektorismerettel rendelkeznek a média, a telekommunikációs és technológiai ipar, a napi fogyasztási cikkek, valamint a szolgáltatói szektor és az egészségügy területén.

A Scale Research, amely a pénzügyi és telekommunikációs kutatási szektor szakértője, 2017 elején csatlakozott a cégcsoporthoz. Az INSPIRA GROUP rövid időn belül a magyar kutatási piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, a magas színvonalú ügyfélkiszolgálásnak és a professzionális, innovatív, a magyar piacon korábban nem létező módszereknek és megközelítéseknek köszönhetően — áll a társaság honlapján.

A céget Géczi Tamás vezeti. Munkatársai: Abonyi Zsolt, Ádám Melinda, Aranyi Hajnal, Bagi Rea, Debreczeni Anikó, Fekete-Nagy Petra, Horog Csaba, Kiss Éva, Kiss Katalin, Melles Kati, Steinsits Rita, Szabó Gábor, Szerencsés Anett, Szerencsés Dóra, Tóth Eszter.

Next Post

Haptikus

ked máj 21 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA haptikus visszajelzés az a mód, ahogyan az elektronikus eszközök tapintható jelek segítségével kommunikálnak velünk. Ez leggyakrabban rezgés formájában nyilvánul meg, de ma már egyéb lehetőségek is rendelkezésre állnak. Az okostelefonok például rezegnek, ha megérintjük az érintőképernyőt, de más eszközök is rendelkeznek haptikus visszajelzéssel, az okosóráktól kezdve a kontrollereken át a modern autók kijelzőiig […]
ZX-81