IDYA

Keresés

Az Idya Hungary Kft. magyar tulajdonú vállalkozásként működik 1999 óta. A vállalat elektronikus aláírások alkalmazásával, nagyvállalati szoftverfejlesztéssel, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a dokumentumkezelés és egyéb, magas minőségi elvárásokat támasztó szoftverek fejlesztése terén. Az utóbbi években az elektronikus aláírások alkalmazásával kapcsolatos megoldásaikkal komoly piaci sikereket értek el.

A 2022-ben tíz főt foglalkoztató társaság tulajdonosai a Szloboda testvérek, Gábor és Zsolt. Ebben az évben 300 milliós forgalom mellett 86 millió forint üzemi eredményt ért el a cég.


 

Next Post

Stailer

hét dec 25 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Stailer, a szépségápolási szolgáltatások online időpontfoglalási rendszere 2020-ban indult el Romániából, ahol rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, 2021 végére pedig már havonta húszezer ügyfelet közvetített a partner szépségszalonokba. A vállalkozás 2022-ben Magyarországon folytatja terjeszkedését, üzleti célja, hogy digitalizálja a közép- és kelet-európai szépségipart. Az egy […]
ZX-81