Guller Zoltán

Keresés

Guller ZoltánGuller Zoltán az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett kiváló minősítéssel jogi diplomát 2000-ben. Szakmai pályafutását az Educatio Kht.-nál kezdte igazgatóhelyettesi pozícióban, ezután a 2011-ben végelszámolással megszüntetett Multinova Kft.-nél töltött be igazgatói pozíciót. Budapesten ügyvédjelöltként dolgozott, majd több mint öt és fél éven keresztül a Commitment Kft./Zrt.-nél (Jogutódja az EDUFORM-CONSULTING Zrt.) töltött be igazgatói tisztséget. 2010-2011-ben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztéspolitika Koordinációjáért felelős Államtitkárságán dolgozott titkárságvezetőként.

Pályafutása során ügyvezető igazgató feladatokat látott el a Humán Jövő Közhasznú Nonprofit Kft.-nél és a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.-nél. 2011-2012 között a Hunguest Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, majd 2012-től a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kuratóriumi elnöke. Pályafutása során az állami szféra több területén is aktívan tevékenykedett, 2012 és 2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, majd 2014-2016 között az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszteri biztosa. Az elmúlt hat évben a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, 2017. október 15.-től a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok koordinációért felelős miniszteri biztos is volt. A szakember a turizmusban a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnökeként is folytatja munkáját.


Next Post

Kingston IronKey Vault Privacy 50

hét ápr 15 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShare• Hardveresen titkosított USB-meghajtó az adatok védelméhez: A fontos adatokat FIPS 197 szerint tanúsított, 256 bites XTS-AES titkosítás védi. Beépített védelem a BadUSB és Brute Force jellegű támadások ellen. • Több jelszó beállításának lehetősége az adathozzáférés visszaállításához: Adminisztrátori, felhasználói és visszaállítási (One-Time Recovery) jelszavak aktiválhatók. Az adminisztrátor újra beállíthatja […]
ZX-81