EPLAN

Az EPLAN mérnöki szoftvereket és szolgáltatásokat kínál az elektromos tervezés, az automatizálás és a mechatronika területén. A világ egyik vezető szoftvermegoldását fejleszti berendezések, üzemek és vezérlőszekrények tervezéséhez. Az EPLAN ideális partner továbbá a kihívást jelentő mérnöki folyamatokban is. A cég a világ egyik vezető szoftvermegoldását fejleszti a gép-, kapcsoló- és vezérlőpanel-gyártó cégek számára. Ezenkívül a kihívást jelentő mérnöki folyamatokat is segít leegyszerűsíteni.

Szabványosított és testre szabott ERP és PLM/PDM interfészek garantálják adatainak konzisztenciáját a teljes értékláncban. Az EPLAN-nal végzett munka korlátlan kommunikációt jelent az összes mérnöki terület között. A cég méretétől függetlenül ügyfeleink hatékonyabban és eredményesebben tudják hasznosítani szakértelmüket. Az EPLAN világszerte 65.000 felhasználót támogat. Az EPLAN továbbra is növekedni kíván felhasználóival és partnereivel előmozdítva a a mérnöki integrációt és automatizálást. Az EPLAN Partner Network hálózaton belül nyílt interfészek és zökkenőmentes integrációsít meg a hálózatban résztvevő partnercégekkel. Fókuszban a “Hatékony tervezés” áll.

Az EPLAN-t 1984-ben alapították, a tulajdonos által vezetett Friedhelm Loh Cégcsoport tagja. A cégcsoport 12 gyártási egységgel és 94 nemzetközi leányvállalattal működik világszerte. A teljes cégcsoport 11 600 alkalmazottat foglalkoztat és mintegy 2,5 millió euro árbevételt ért el 2021-ben. 2022-ben a családi vállalkozás tizennegyedik alkalommal nyerte el a „Legjobb német munkáltató” címet. Ezen kívül a Fiedhelm Loh Cégcsoportot a “Legjobb szakképzési Tréner” elismeréssel is jutalmazták a német Test és Focus Money tanulmánya szerint.