EIT InnoEnergy

Keresés

Az EIT InnoEnergy összehozza az embereket és az erőforrásokat, katalizálja és felgyorsítja az energiaátállást. Új ötletek, termékek és megoldások, amelyek valódi változást hoznak, valamint új vállalkozások és emberek, akik ezeket a piacra juttatják. Az energetikai átalakulás középpontjában állva kapcsolatokat építünk világszerte, összehozva az innovátorokat és az ipart, a vállalkozókat és a befektetőket, a diplomásokat és a munkaadókat.

Három ipari szövetség (European battery industry, The European Green Hydrogen Acceleration Center, The European Solar Photovoltaic Industry Alliance) vezetésével élen járnak a 2050-re elérendő dekarbonizált Európa elérésében. Ezek a szövetségek egyesítik a nagy ipari projektek támogatásához szükséges tudást és tapasztalatot, amelyek közvetlenül befolyásolják az energia hármast: csökkentik az energiaköltséget, korlátozzák az üvegházhatást okozó kibocsátást, valamint növelik a rendelkezésre állást és a biztonságot. Végső soron ezek a fellépések alapvető szerepet játszanak abban, hogy megvalósítsuk azt a célunkat, hogy 2050-re szén-dioxid-semleges Európa legyen.

Mindezt 18 különböző országból származó több mint 1200 kulcsszereplőből álló gazdag hálózatunknak köszönhetjük. Együtt az energetikai átállás kulcsfontosságú eszközeként járunk el, és létrehozzuk azokat az összetevőket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a fenntartható energetikai innovációt folyamatosan piacra vigyük.


 

Next Post

Rockstart

hét máj 20 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Rockstart egy kiemelkedő kockázati tőkebefektető cég és startup akcelerátor, amelynek székhelye Amszterdamban, Hollandiában található. A Rockstart célja, hogy pozitív változások érjen el globálisan, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra és a hatékony technológiákra. A Rockstartot 2011-ben alapította Oscar Kneppers, Koen Wagemakers, Rune Theill és Don Ritzen. Az alapítása […]
ZX-81