Dell Technologies

Keresés

DellA Dell Technologies segít a szervezeteknek és az embereknek megteremteni digitális jövőjüket, átalakítani azt, ahogy nap mint nap működnek, dolgoznak, és ahogy a szabadidejüket töltik. A vállalat az iparág legszélesebb és leginnovatívabb technológiai és szolgáltatási portfólióját kínálja az ügyfeleknek az adatok korszakában.

2005-ben még tőzsdei cég volt a Dell: a Dell Inc. (NASDAQ: DELL) sokoldalú nemzetközi cég, amely informatikai termékeinek és szolgáltatásainak átfogó választékát közvetlenül értékesíti a vásárlóknak. A Fortune magazin által Amerika legkiemelkedőbb és a világ harmadik legsikeresebb cégének elismert Dell kiemelkedő ár–érték arányú, magas innovációtartalmú és az egyedi igényekhez jól igazodó számítógépes rendszereket fejleszt, gyárt és értékesít. A cég elmúlt négy negyedévben elért árbevétele 52,8 milliárd dollár volt.

A Dell-ről mondták

“A Dell továbbra is nagy hangsúlyt fektet a vállalati kiszolgálók szegmensében történő fejlesztésekre. A legjobb úton jár afelé, hogy elismert vállalati it-megoldásokat kínáló cégként tekintsenek rá. Láthatjuk, hogy a fejlesztések középpontjában az ügyfelek legkényesebb igényének kielégítése áll: az innovatív dizájn és a működési hatékonyság biztosítása a legkülönbözőbb méretű adatközpontok esetén is. A Dell teljes PowerEdge termékcsaládját annak jegyében optimalizálta, hogy a kis cégek igényeitől kezdve a nagyvállalati környezet komoly erőforrás-igényű alkalmazásainak futtatásáig bármilyen teljesítményű kiszolgálói környezet kialakítható legyen a rendszer komponenseiből. Az integrált felügyeleti eszközök piacvezető beszállítójaként már több millió szervert értékesítettek, amelyek ilyen funkciókkal bírnak. A most bemutatott storage termékek ismeretében pedig nyilvánvalóvá vált, hogy a Dell a vállalati szegmens tortájából szeretne nagyobb szeletet hasítani — nyilatkozta Matt Eastwood, az IDC vállalati szegmensben történő elemzésekért felelős alelnöke.

“Azt tervezzük, hogy virtualizációs platformunkat privát cloud megoldásra cseréljük 2012-ben. A Dell PowerEdge M620-at tartjuk a legalkalmasabbak erre a célra, mert a fő memória jelentős mértékben bővíthető. Azok az adatbázisok, amelyeket virtualizálni szeretnénk, igencsak memóriaigényesek, ezért a nagy memóriával rendelkező Dell PowerEdge M620 ideális választás számunkra. Miután már virtualizáltuk webszervereink és alkalmazásaink többségét, ez jelenti a következő logikus lépést számunkra” — Max Wagener, a GfK vállalati infrastruktúráért felelős vezetője.


Next Post

JAF

vas dec 24 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesülete (JAF) tagjai gépjárművekkel kapcsolatos szakkönyvek, adatbázisok, szoftverek, diagnosztikai eszközök és egyéb járműipari termékek forgalmazásával foglalkoznak. E szellemi alkotások hosszú évtizedes ismeretszerzés, adatgyűjtés, fejlesztés eredményei, amelyek a szerzők, jogtulajdonosok, illetőleg kizárólagos licencjogosultak szempontjából igen komoly ráfordításokkal és befektetésekkel jártak és járnak. Ezért […]
ZX-81