Bullit Group

Keresés

A Bullit Group a világ egyik vezető gyártója a strapabíró okostelefon piacán. 2009-es megalakulása óta a Bullit Group több mint ötven országban tervezett, gyártott és forgalmazott mobiltelefonokat, audiotermékeket, és egyéb, internethez kapcsolódó eszközöket.

A Bullitt a Cat (Caterpillar Inc.), a Land Rover és a Motorola mobiltelefonok, illetve a hozzájuk kapcsolódó eszközök licenc partnere. A válllalat termékkínálata folyamatosan igazodik az igényekhez, mindezt fogyasztói kutatásokon és fejlesztéseken keresztül.

A Bullitt Group központja Readingben, Angliában található, és a legfőbb piacokon közvetlen jelenléttel rendelkezik, úgy, mint az Amerikai Egyesült Államok, Tajvan, Kína, Dél-Afrika, Németország és Ausztrália.


Next Post

HMD Global

hét márc 11 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA finnországi Espoo székhelyű HMD Global Oy a Nokia telefonok otthona. A HMD küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a hozzáférhető mobiltechnológiát. A biztonság, tartósság, megbízhatóság és minőség iránti elkötelezettségével a HMD a Nokia telefonok és táblagépek márkájának büszke exkluzív licenctulajdonosa. ShareTweetPinShareTags: Bullit Group
ZX-81