Budai László

Keresés

Budai LászlóBudai László az aszódi Petőfi Sándor Gimnázium és Gépészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd római katolikus hittudományi képzésben vett részt Egerben és Budapesten 1986 és 1989 között. 2000-ben a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán végzett művelődésszervezőként és kulturális menedzserként.

Pályájának elején művelődésszervező Somlószőlősön, majd Szigetszentmiklóson. 2000 és 2008 között a Hungária Televízió Közalapítvány elnökségi tagja, majd 2011-ig a Magyar Rádió Közalapítványé. 2005-től tíz éven át a Magyar Művelődési Társaság elnökségi tagja. 1998 óta számos rádiós és televíziós műsor, valamint dokumentumfilm tanácsadója vagy szakértője, publikációk társszerzője.

Az elmúlt években a Misszió Tours Kft.-ben töltött be vezetői pozíciókat. A Kárpát-medence különböző részeibe, Ausztriába, Bosznia-Hercegovinába és – a lengyel–magyar barátság erősítéséhez – Lengyelországba is szervez zarándoklatokat és programokat, továbbá a Lengyel Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje.


Next Post

Meszleny László

hét ápr 15 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareMeszleny László média- és kommunikációs tanácsadó, egy évtizede közéleti, felső vezetői, üzleti, egyházi és civil tréningek, valamint újságírói képzések oktatója. 1992 és 2000 között a Magyar Nemzet parlamenti tudósítója, gazdasági szakírója, majd belpolitikai rovatvezetője. Ezután a Szociális és Családügyi Minisztérium sajtófőnöke és szóvivője lett, majd 2004-ig a Duna […]
Meszleny László