BillKiller

Keresés

A BillKiller független hátterű magyar startup, amely a hazai és nemzetközi piacon egyedülálló módon, Android-okostelefonokon használható applikációjával lehetővé teszi, hogy a felhasználók valós telefonhasználati adataik alapján másodpercek alatt kalkulálják ki az igényeiknek leginkább megfelelő, legolcsóbb mobilcsomagot, majd az adott szolgáltató honlapján arra váltsanak. A céget Halmai Attila mérnök-informatikus és Sallai Ákos közgazdász alapították 2020-ban, finanszírozási forrást a Digitális Jólét Tőkeprogram keretében a Solus Capital Kockázatitőkealap-kezelő Zrt. biztosított. A BillKiller célkitűzése, hogy újraírja a nem 100 százalékig transzparens és összehasonlítható árazásra épülő hagyományos értékesítési modelleket.

Cégadatok

Cégjegyzékszám: 19-09-521652 Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2020/12/18
A cég székhelye: 8200 Veszprém, Szabadság tér 4. III. em.
A vezető tisztségviselő: Halmai Attila
A cég kézbesítési címe: info{qkatz}billkiller.hu
A tag(ok) adatai – salesfront.hu Korlátolt Felelősségű Társaság, a szavazati jog mértéke meghaladja az 50 százalékot. – Solus II. Kockázati Tőkealap.


 

Next Post

Huawei

sze nov 22 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Huawei Technologies a világ egyik vezető, több mint harminc éves tapasztalattal rendelkező infokommunikációs megoldásszállítója. A vállalat termékeit és szolgáltatásait 170 országban a világ népességének közel egyharmada használja. A Huawei 2020-ban összesítetten – mind a négy, a távközlési, a vállalati, a felhő és a végfelhasználói üzletágát tekintve – […]
ZX-81