AB Consulting Group Zrt.

Keresés

Ablonczy Balázs, AB ConsultingAz AB Consulting Group Zrt. közel húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a professzionális üzleti alkalmazások területén. A budapesti székhelyű cégnek 2022-ben 27 alkalmazottja volt, ám mintegy 100-120 magasan képzett szakemberrel vezet be vállalati hatékonyságnövelő megoldásokat, illetve egyedi it-fejlesztésekkel segíti a közép-, és nagyvállalatok működését Magyarországon és Európában. Az AB Consulting Group Zrt. a Mesterséges Intelligencia Koalíció tagja.

A társaság többségi tulajdonosa a kilencven százalékos tulajdoni hányaddal rendelkező IM Invest Kft., amelynek tulajdonosa Kiss Fanni. A kisebbségi tulajdonos az AB2B Invest Kft. tíz százalékot birtokolva. Ennek tulajdonosa Ablonczy Balázs, aki korábban az SAP magyarországi leányvállalatának volt a vezérigazgatója. Mindkét cég egy címre van bejegyezve Csopakon.

Részletesebben: www.abconsulting.hu


 

Next Post

Technics SA-C600 rádióerősítő

hét dec 25 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz SA-C600 főbb funkcióit és jellemzői: • Stílusos, felültöltős CD lejátszó • 2 x 60 W és 4 ohm a szobát betöltő hangerőhöz és dinamikához • A Technics JENO Engine technológiáján alapuló, egyedi, teljesen digitális erősítő • Alacsony zajszintű tápellátás • Space Tune hangolás külön a bal és […]
ZX-81