A BME Ipar 4.0 Technológiai Központ

Keresés

BME Ipar 4.0 Technológiai KözpontBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Ipar 4.0 Technológiai Központot (TK) az egyetem 2018-ban alapította. A TK missziójának tekinti, hogy Magyarországon minél több korszerű, a globális piacokon is versenyképes vállalat működjön az Ipar4 technológiák minél szélesebb körű alkalmazásával. Ennek érdekében rendszeres szemléletformáló workshopokat, valamint szakmai képzést biztosít a kis-, és közepes vállalatok számára, segíti a vállalkozásokat az ipari digitalizációs projektekre való felkészülésben. Lehetőséget biztosít hallgatók számára az Ipar 4.0 technológiák megismerésére, szakdolgozatok írására, projekt feladatok végzésére.

A TK együttműködik az egyetem Villamosmérnöki és Informatikai, Gépészmérnöki, Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karaival. A központ a BME I. épületében 250 m²-en található, ahol 20+ Ipar4.0 mintaalkalmazás tekinthető meg működés közben, szemléltetve az ipari digitalizációban rejlő lehetőségeket. A központ a megnyitó óta több, mint 250 eseményen 5000+ látogatót fogadott.


Next Post

Nancy Goodman Brinker

szo máj 18 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShare Nancy Goodman Brinker az USA egyik legbefolyásosabb személye, a TIME magazin a száz legbefolyásosabb emberek egyikének választotta 2008-ban. Szerepel a Brown Brothers Harrimannak – az USA legrégebbi és egyik legnagyobb privát és befektetési bankja – 21 Women to Watch in 2021 összeállításában. A mellrák ellenes mozgalom ikonikus […]
Nancy Goodman Brinker