Trendi és sexi: a startupoké az egész éjszaka a Bálnában

balna-budapestMa este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában.

Az ingyenes eseményen bemutatkoznak budapesti startupok és startup-programok, kiállítanak a fővárosi startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, és szó lesz a főváros szerepéről is az innovatív vállalkozások fejlesztésében – közölte a szervező, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) az MTI-vel. A kiállítók között közszférát képviselő szervezetekkel, de privát programokkal, inkubátorokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvényen kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai előadásokon és jó gyakorlatok bemutatásával elemzik a főváros szerepét és lehetőségeit az innovatív vállalkozások fejlesztésében. Jelen lesz többek között Takács Zoltán, a Telenor Magyarország Zrt. innovációs alelnöke, az MKB FinTech Program vezérigazgatói szakmai titkára, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudománydiplomáciai főosztályának vezetője is. Bemutatkoznak továbbá a fővárosi startup ökoszisztéma jelentősebb szereplői, valamint a BVK, mint önkormányzati szintű vállalkozásfejlesztési szervezet startup programjai is.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a startupokejszakaja.hu oldalon lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A digitalizáció jelentette kihívásokról tárgyalna a MaSzSz

sze nov 23 , 2016
ShareTweetPinShareA munkaerőpiacon a digitalizáció hatására megjelenő kihívásokról a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) keretein belül is beszélni kell majd — nyilatkozta a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke. Kordás László a digitalizáció jelentette kihívások közül kiemelte az önvezérelt járművek megjelenését, a gépesítés következtében megszűnő munkahelyek kérdését, továbbá a […]

És még ez is...