További kétszáz munkavállaló felvételét tervezi a BT

FaragoAndorA British Telecom (BT) Magyarországon működő Európai Szolgáltató Központja alig több mint egy év alatt másfélszeresére növelte létszámát, így alkalmazottainak száma először érte el Magyarországon az 1500 főt. A BT többek között Magyarországon hozta létre az ip-alapú kommunikációs hálózatok tervezésével foglalkozó európai tudásközpontját. A bővülésnek köszönhetően a magyar regionális központ munkatársai a vállalat budapesti és debreceni irodáiból jelenleg már 17 különböző szolgáltatási területen több mint háromezer multinacionális vállalatot és kormányzati szervezetet támogat.

A szolgáltatási területek közé tartozik többek között az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi szolgáltatások, a hálózati és it-megoldások valamint különböző üzleti támogató szolgáltatások. A központban a következő tizenkét hónapban további kétszáz fő felvételét tervezik, főként műszaki, informatikai és az üzleti adminisztráció területén. Ennek érdekében a vállalat a debreceni és budapesti irodáit is bővíti. „Néhány héten belül újabb száz-száz fő befogadására alkalmas irodaterületet adunk majd át mindkét városban” – jelentette be Faragó Andor, a szolgáltató központ ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyenes üzenetküldő és tárcsázó alkalmazás a Vodafone kínálatában

pén szept 18 , 2015
A közelmúltban bejelentett számos készülék újdonság után immár elérhető az alkalmazás boltokban a Vodafone saját fejlesztésű ingyenes alkalmazása, a kommunikációt megkönnyítő Call+, jelentette be a szolgáltató. A Call+ alkalmazás a Vodafone csoport saját fejlesztésű alkalmazása, amely a népszerű üzenetküldő és VoIP szolgáltatásokkal ellentétben a GSM technológiára (a GSMA Rich Communications […]