Tovább terjeszkedik Európában az iBanFirst 

Johan Gabriels iBanFirstRegionális ügyvezető igazgatót nevezett ki a nemzetközi utalásokra szakosodott iBanFirst. Johan Gabriels felelős a vállalat délkelet-európai terjeszkedésének megvalósításáért és a helyi irodák irányításáért egyaránt. Az Ő vezetésével működik a magyar mellett a román, bolgár és olasz képviselet is. 2021-ben négy országban indította el szolgáltatását a vállalat és további terjeszkedést terveznek. “Fontos stratégiai döntés a számunkra, hogy új regionális vezetőt neveztünk ki, hiszen ezzel tovább erősítjük az iBanFirst jelenlétét a kelet-európai régióban” — mondta Pierre-Antoine Dusoulier, az iBanFirst alapító-vezérigazgatója. A magyar indulás után Bulgáriában, majd Romániában és legutóbb Olaszországban indította el szolgáltatását a vállalat. Az iBanFirst az átláthatóságot tűzte ki zászlóshajójaként, elsőként indította el ‘Payment Tracker’ szolgáltatást, amellyel mind az indító, mind a fogadó fél nyomon követheti a tranzakció állapotát, ezzel valóban tervezhetővé téve a nemzetközi utalásokat.

Gabriels tíz éve él Közép-Európában. Karrierjét az FMCG szektorban kezdte, majd áttért a pénzügyi területre, az utóbbi években pedig fintech vállalatok vezetőjeként tevékenykedett. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az EB közel kétmilliárd eurót fordít a digitális átállás előmozdítására

vas nov 14 , 2021
Az Európai Bizottság (EB) 1,98 milliárd eurós keretösszeget biztosít a 2022-es és 2023-as időszakban a digitális átállás előmozdítására, Európa technológiai szuverenitásának megerősítésére, illetve a digitális megoldások piaci bevezetésére – közölte a brüsszeli testület. Az uniós bizottság tájékoztatása szerint az EU 2022 végéig 1,38 milliárd euró értékben a mesterséges intelligencia (MI), […]
Europai Unio

És még ez is...