Tovább nőtt az Axis Communications bevétele a harmadik negyedévben

hardverAz idei harmadik negyedévben 1,997 milliárd svéd koronára nőtt az Axis Communications nettó értékesítési árbevétele, amely öt százalékos növekedést jelent a megelőző év azonos időszakához képest – jelentette be a világ vezető ip-kameragyártója.

A svédországi vállalat üzemi nyeresége ebben az időszakban 312 millió korona volt, szemben az egy évvel korábbi 389 millióval, míg az árbevétel-arányos működési eredmény 15,6 százalék volt a tavalyi harmadik negyedéves 20,4 százalék után. A társaság adózott nyeresége 233 millió svéd korona volt, szemben az egy esztendővel korábbi 289 milliós eredménnyel. Az Axis Communications egy részvényre jutó nyeresége 3,35 korona volt az idei harmadik negyedévben.

A videómegfigyelési megoldások egyik globális piacvezető vállalata 2016 első háromnegyedében kilenc százalékkal növelte nettó értékesítési árbevételét, amely a január-szeptemberi időszakban így 5,327 milliárd koronát tett ki az egy évvel korábbi 4,876 milliárd korona után. Az év első kilenc hónapjában 632 millió svéd korona üzemi nyereséget ért el az Axis, amely 11,9 százalékos működési marginnak felel meg. A biztonságtechnikai vállalat adózott nyeresége 470 millió koronát tett ki az év első háromnegyedében, az egy részvényre jutó nyereség 6,76 korona volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Zyxel bemutatta új Nebula felhő portfolióját

csü nov 10 , 2016
Bemutatta új, felhő alapú hálózati kommunikációs eszközeit a tajvani Zyxel. A „Nebula” névre keresztelt portfolión belül új, felhő-menedzselt hozzáférési pont, switch eszköz és biztonsági átjáró is elérhetővé vált. Vezeték nélküli és vezetékes biztonság – egyetlen műszerfalról menedzselve. A legtöbb, jelenleg a piacon lévő felhő alapú hálózati megoldással ellentétben a Nebula […]
Felhő

Friss, ropogós