Tovább bővül az Invitel InnoMax Díj

tablaOktóber elején a Magyar Adományozói Fórum (MAF) független bíráló bizottsága kétszeresen is kitüntette az Invitel társadalmi szerepvállalásának legjelentősebb elemét, az InnoMax Díjat: Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategóriában második, míg a Leginnovatívabb Támogatói Program Kategóriában harmadik díjjal jutalmazta a kezdeményezést. Az elismerés megerősítette az Invitelt abban, hogy jó úton jár, így a jövő évtől tovább bővíti az immár egyik legjelentősebb hazai innovációs seregszemlévé fejlődött InnoMax programot. A társaság 2015-től InnoSchool néven új kategóriát hirdet, melyben valamennyi hazai általános- és középiskola pályázhat.

A „Gondolkodjunk közösen, együtt a jövőről!” mottóval induló új kategória célja, hogy olyan kreatív pályaművek megszületését segítse elő, melyek az infokommunikációnak az oktatásban, a tudás megszerzésében betöltött jövőbeni szerepét járják körbe. A nyertes intézmények számára közösségi tereikhez egy éven át térítésmentes wifi-szolgáltatást, vagy ezzel egyenértékű infokommunikációs szolgáltatást biztosít az Invitel. A 2015-ös InnoMax, InnoApps és InnoSchool Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek hamarosan elérhetők lesznek a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kettő az egyben: jön a Toshiba Portégé Z20t

vas nov 23 , 2014
A Toshiba bejelentette legújabb, prémium kialakítású, üzleti felhasználásra szánt laptopjait, a Portégé Z20t sorozatú, 12,5 hüvelykes (31,75 cm) kijelzőjű eszközöket. Az új Intel Core M sorozatú processzorokkal felszerelt és számos fejlett biztonsági funkcióval ellátott notebookok a tartalom-előállítást és több alkalmazás egyidejű futtatását is lehetővé teszik, így az üzleti felhasználók és […]