Tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását az Antenna Hungária


A közeljövőben tovább bővíti hibrid tévés (HbbTV) szolgáltatását, a MinDig TV Pluszt az Antenna Hungária és újabb fejlesztéseket is tervez a vállalat. A további terveket nagymértékben meghatározzák a jövő évi kiemelt sportesemények (Foci EB, Olimpia) élő közvetítései, amelyek kapcsán további lehetőségeket szeretne kínálni a vállalat mind a tévénézőknek, mind a tartalomszolgáltatóknak és nem utolsósorban a potenciális hirdetőknek is. Az új csatornákkal és játékkal is kibővült, hazánkban még újdonságnak számító HbbTV szolgáltatás és a jövő évi fejlesztési tervek még inkább felhasználóbaráttá teszik a televíziózás élményét.

Piackutatási adatok szerint jelenleg már közel félmillió Hbb-képes okostévé található a hazai háztartásokban, 2013 óta az okostévék zömében integrálva van a funkció, ezért már több mint 200 ezer készüléknél használták is a HbbTV-szolgáltatást. Elmondható, hogy míg 2014-ben a készüléktulajdonosok tíz százaléka, addig 2015-ben már az okostévé tulajdonosok negyven százaléka használja azt. Az értékesítési adatok alapján a HbbTV-képes készülékek átlagára a korábbi évekhez képest csökkenő tendenciát mutat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Széchenyi István Egyetem: százmillió forintos támogatás a Huaweitől

hét nov 30 , 2015
Huawei Labor és Akadémia létesül a győri Széchenyi István Egyetemen 2016-ban, amelynek megvalósulásához a Huawei mintegy százmillió forint értékben nyújt támogatást. Az Akadémia létrehozásának célja a hazai felsőoktatás versenyképességének növelése, közvetlen kapcsolat létrehozása az oktatás szereplői és az ipar között, gyakorlat- és piacorientált képzést biztosítva a résztvevőknek. A jövő évben […]
oktatás, mobil

És még ez is...