Tóth Vera: ha ellopják a mobilod, nem számíthatsz senkire

TothGabiKözösségi oldalán osztotta meg kellemetlen tapasztalatát Tóth Vera, miután az egyik moziban ellopták szerelme mobiltelefonját. A Facebookon az énekesnő abban kért segítséget, hogy vajon hogy lehet beméretni egy kikapcsolt mobilt, hátha sikerül megtalálni – írja a Blikk. Az énekesnő egy másik posztja még elkeseredettebb hangvételű: szerinte se rendőrre, se a telefonszolgáltatóra nem számíthattak, miután bejelentették a lopást. “Ha itthon valakinek ellopják a telefonját, vagy bármiben megkárosítják, senkitől nem számíthat segítségnyújtásra!!!! Se rendőrre, se a telefonszolgálatosra, senkire!!!” – olvasható az énekesnő posztja elején.

“Ez a dorgálásos okoskodás mindenkinek elhagyja a száját és ezt követően rádvágják az ajtót!!!! Pedig ahogy nyomorúságosabb lesz a helyzet itthon, egyre több ilyen fog történni. Akkor kérjek fegyvertartási engedélyt? Vegyek harcikutyákat a kertembe és költsek el milliókat biztonsági rendszerre, mert a magyar hatóságok lefossák a fejemet? Közli velem tegnap a rendőr a portán hogy nincs kolléga, aki felveszi a feljelentést???? Írjam le egy papírra aztán majd talán odaadja valakinek?? Meg különben sem fogják keresni a telefont???? Mi van????”- folytatta kiakadását Tóth Vera.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell letarolná az adattárolók piacát

ked jan 20 , 2015
A Dell bejelentette, hogy az új Dell Storage teljesen flash-alapú tárolótömb (all-flash array – AFA) konfigurációi világszerte már akár 25 ezer dollártól elérhetők. A vállalat ezzel beváltja korábbi ígéretét, miszerint költséghatékony megoldásaival átalakítja az adattároló-piac. A nagyobb szállítók közül jelenleg a Dell kínálja a legalacsonyabb belépési áron a teljesen flash-alapú, középkategóriás […]
flash

Friss, ropogós