Tóth felel a tartalomszolgáltatásokért az Invitelnél

Április elejétől Tóth Mónika vezeti az Invitel tartalomszolgáltatási csapatát.

Tóth mintegy másfél évtizedes szakmai tapasztattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban. Ez időszak alatt számos területen kamatoztatta tudását, többek között a termékfejlesztés, a tartalombeszerzés, valamint a marketing területén. Az Invitelnél elsősorban a televíziós tartalmakkal kapcsolatos tárgyalásokért és szerződéskötésekért lesz felelős, ezen túlmenően feladatkörébe tartozik a tartalommenedzsment csapat munkájának irányítása és az éves programming stratégia kidolgozása, megvalósítása. Tóth a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerzett közgazdász diplomát, szakmai pályafutását az Invitel jogelődjének számító Vivendi Telecomnál kezdte gyakornokként. 2011-től foglalkozik tartalom menedzsmenttel, termék- és szegmens menedzseri tapasztalatait az Invitelnél, a Telenornál és a UPC-nél szerezte. Az Invitelhez történő csatlakozása előtt a UPC Programming és Content Managereként vett részt a vállalat életében.

„Bízunk további sikereinkben és növekedésünkben a tv-piacon, amelyben Tóth Mónikának kiemelten fontos szerepet szánunk. Örömünkre szolgál, hogy csatlakozott az Invitel csapatához és sokéves tapasztalatával, valamint dinamizmusával segíti tévé fókuszú stratégiánk megvalósítását, hogy a családok szolgáltatójaként továbbra is mindenki megtalálja majd nálunk az érdeklődésének megfelelő műsorokat, legyen szó tanulásról, ismeretterjesztésről vagy akár szórakozásról” – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágának vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyakunkon A jövő utcája kiállítás

ked ápr 18 , 2017
Robotokkal, önvezető és önparkoló autóval, okos szemüvegekkel és távvezérlésű okosotthonok modelljeivel várja a közönséget április 22. és 23. között a budapesti Madách téren A jövő utcája elnevezésű kiállítás. Az IBM Budapest Lab és a Prezi az idei Craft szoftverfejlesztői konferencia égisze alatt szervezi meg az ingyenes kiállítást a fővárosban a […]
Mézga Köbüki