Totál szívás: ingyen tévé a MyTV előfizetőknek

total-szivasA május elsejei hosszú hétvége mindhárom napján ingyenes Hipernet-hozzáférést biztosít a Telenor a MyTV internetes tévészolgáltatását használó ügyfeleknek. A MyTV lejátszásai során generált mobilinternetes adatforgalmat a cég 2015. május 1-3. között jóváírja az ügyfeleknek, így a szolgáltatások használata nem jár külön adatforgalmi költséggel mobilinterneten keresztül sem.

Több mint kétezer órányi filmet és sorozatot lehet elérni a MyTV videotárában, többek között, Magyarországon elsőként a Totál szívás valamennyi epizódját szinkronizálva. Május 1-től pedig a kritikusok és a nézők másik nagy kedvencével, a Kártyavár (House of Cards) című tévésorozat teljes első évadával bővül a szolgáltatás az AXN Now kínálatából. A szolgáltatásra újonnan előfizetők három hónapon át a szokásos 1990 forint helyett kedvezményes, 490 forintos havidíjért érhetik el a műsorokat.

A szolgáltató új, Hétvégi korlátlan adatcsomagot vezet be a MyTV előfizetők számára, amely a már meglévő, 3, 10 és 50 órás adatjegyeket egészíti ki. A hétvégi adatjeggyel minden szombaton 0 órától vasárnap éjfélig korlátlanul lehet a Hiperneten keresztül is használni a MyTV szolgáltatást, mindössze 990 forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Állítólag a mobilalkalmazások a vállalkozások új arcai

csü ápr 30 , 2015
Az Oracle új tanulmánya szerint az Y generáció közel 55 százaléka nyilatkozott úgy, hogy egy rosszul működő mobilalkalmazás miatt kevésbé használnák az adott vállalat termékét vagy szolgáltatását. A jelentés szerint a millenniumi vagy ezredfordulós nemzedéknek is nevezett Y generáció 39 százaléka kevésbé ajánlaná mások számára a gyenge mobilalkalmazással rendelkező vállalat […]