Toshiba: új wifis akciókamera

kameraA Toshiba bejelentette legújabb akciókameráját, a kéthüvelykes beépített LCD kijelzővel rendelkező Camileo X-Sports modellt. A csuklóra rögzíthető távirányítót úgy tervezték, hogy egy pánttal csuklónkra rögzíthessük, ezért használat közben sem kell a kamerát kézben tartani. A távirányítón található ledek a kamera aktuális állapotát mutatják, továbbá segítségükkel egyszerűen válthatunk fotó és videó üzemmódok között is.

A készülék három méterig víz-, valamint 1,5 méterig ütésálló, öt órányi akkumulátor üzemidővel rendelkezik. Az aparát alapfelszereltségében is számtalan kiegészítőt tartalmaz, a különféle rögzítők segítségével a kamera más tárgyakhoz (sporteszközökhöz, bukósisakhoz stb.) rögzíthető. A Camileo X-Sports tartozéka még, egy 60 méterig vízálló búvártok. Az elkészült képek, videók letöltését segítő wifi adaptert is tartalmaz a csomag. A Camileo X-Sports modell 2014 júliusától kapható Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Női Karriernap: több száz mérnöki, számítástechnikai és tudományos állást kínálnak

csü jún 12 , 2014
A Jobline.hu első alkalommal megrendezésre kerülő Női Karriernapján az álláskínálatok között számos olyan is szerepel, amelyet korábban hagyományosan “férfias” területnek tekintettek: jónéhány telekommunikációs és számítástechnikai cég, valamint a tudományos szféra is női munkatársakat szeretne ezúttal megnyerni magának. A kiállításon jelen lévő telekommunikációs, elektronikai és járműipari gyártó cégei több száz műszaki […]

Friss, ropogós