Toshiba dynadock 4K: rend a lelke…

dynadock4KA Toshiba Europe GmbH bejelentette dynadock 4K-t, amely egy megfelelő monitor csatlakoztatásával Ultra HD képminőség megjelenítésére képes, valamint két kompatibilis kijelző használata esetén azok akár 2048×1152 pixeles felbontással is üzemelhetnek. Az Ultra HD felbontású tartalmak és eszközök egyre nagyobb számban találhatók meg a piacon. Az eszköz olyan felhasználók (például tervezők, grafikusok, fotósok és videoszerkesztők) számára jelent ideális választást, akik nagy felbontású tartalmakat dolgoznak fel akár több kijelzőt egyszerre használva. A dynadock 4K rugalmasan használható: vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető, így a rendelkezésre álló hely maradéktalanul kihasználható.

A Toshiba dynadock 4K – a DisplayPort kimenetére csatlakoztatott, megfelelő monitoron keresztül – Ultra HD felbontásban (3840×2160 pixel), kristálytisztán képes a tartalmak megjelenítésére. A DVI-I vagy HDMI port segítségével pedig a szabványos Full HD-t meghaladó, 2048×1152 pixeles felbontásban képes visszaadni tartalmainkat. A DisplayPortot vagy HDMI-t és a DVI-I-t egyszerre használva pedig a Toshiba dynadock 4K 2048×1152 pixeles felbontású megjelentést tesz lehetővé két csatlakoztatott monitoron. A számítógép kijelzőjével együtt pedig összesen három különböző eszközön, így igen rugalmasan jeleníthetjük meg multimédiás tartalmainkat. Ez különösen akkor hasznos, ha egyszerre, egy időben sok információval dolgozunk.

A Toshiba dynadock 4K használatával a számítógéphez több berendezés csatlakoztatható: négy beépített USB 3.0 port a hátulján, míg kettő az elején található, így számos eszköz, mobiltelefon-töltő, külső billentyűzet, egér vagy akár külső meghajtó kényelmesen hozzákapcsolható. Az előlapi 2 db USB 3.0 a Sleep-and-Charge technológiát is támogatja, így a csatlakoztatott eszköz a laptop kikapcsolt állapotában is tölthető. A Toshiba dynadock 4K fejhallgató- és mikrofoncsatlakozóval is rendelkezik, valamint a vezetékes hálózat elérése érdekében egy Gigabit LAN portot is beépítettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pénzügyeseknek dobott piacra monitort az LG

hét jan 12 , 2015
Az LG Electronics (LG) a CES 2015-ön mutatta be új 21:9-es UltraWide monitorcsaládját, köztük a 34UC87M modellt. Az ívelt 21:9-es UltraWide Multi-Display monitor többképernyős beállítási lehetőségek széles kínálatával növeli az olyan értékpapír-kereskedők és más pénzügyi szakemberek munkájának hatékonyságát, akiknek egyidejűleg kell nagy mennyiségű adatot nyomon követniük. A monitor használható tőzsdei […]
Több képernyő