Történetének legnagyobb árbevételét érte el az LG

wonAz LG Electronics Inc. (LG) 21,11 ezer milliárd won (17,53 milliárd dollár) forgalmat bonyolított le az idei év első negyedévében, ami éves összevetésben 18,5 százalékos emelkedés, és a dél-koreai vállalat történetének a legnagyobb negyedéves árbevételét jelenti – közölte a társaság. Az üzemi nyereség 1,88 ezer milliárd wont (1,56 milliárd dollár) tett ki január-márciusban, ami 6,4 százalékos növekedésnek felel meg. A háztartási gépeket és légkondicionálási megoldásokat felölelő üzletág rekordnagyságú negyedéves árbevételt ért el. Kiemelkedően teljesített a járműalkatrész üzletág is, az autógyártók ugyanis a globális félvezetőhiányra reagálva fokozták proaktív és megelőző jellegű beszerzéseiket. A szórakoztató elektronikai részleg növekvő forgalma pedig a prémium kategóriás eszközök iránti erős keresletnek volt köszönhető – olvasható a közleményben.

Mindeközben elindult az LG nemzetközi innovációs versenye, tárt karokkal várják a jelentkezőket. A vállalat a Wolves Summit startup-eseménnyel együttműködve keres olyan innovatív technológiákat és megoldásokat fejlesztő vállalkozásokat, amelyek jobbá tehetik az otthon töltött időt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újabb Űrbatyu indul a közeli világűr elérésére

csü máj 5 , 2022
Újabb magaslégköri ballonszondát indít útjára a közeli világűr elérésére a Bakonyi Csillagászati Egyesület és a Gothard Jenő Csillagászati Egyesület. Az Űrbatyut szombaton, a Celldömölk melletti Ság-hegy kialudt vulkáni kráteréből engedik útjára. Az Űrbatyu, amelynek indítási eseményére külön programmal készülnek a szervezők a Kemenes Vulkánparkban, a tervek szerint 32 ezer méteres […]
Balaton, ballonszonda, űrbatyu

Friss, ropogós