Török puccskísérlet: az ügyfeleinek tízezer forintot jóváír a Magyar Telekom

1

torok-puccs-2016Jóváírja Törökországban tartózkodó ügyfelei roamingköltségeit tízezer forint értékig a Magyar Telekom. A távközlési vállalat szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy tekintettel a törökországi eseményekre, a július 15-én és 16-én keletkezett roamingköltséget (hang, adat, sms, mms) tízezer forintig jóváírják. Szombatra virradóra sikertelen puccskísérletet hajtottak végre Törökországban. A török vezérkari főnököt is túszul ejtették, de végül sikerült szabadítani. A török puccskísérletben 194-en életüket vesztették, 1154-en megsebesültek. Törökország-szerte több mint 1500 katonát vettek őrizetbe a puccskísérlettel összefüggésben.

One thought on “Török puccskísérlet: az ügyfeleinek tízezer forintot jóváír a Magyar Telekom

  1. Minden esetre ez tiszteletre méltó lépés. A lakosságot, turistákat belerángatni egy ilyen ördögi/Ördögani játszmába tényleg halálos ítéletet érdemel. De addig fog játszani a tűzzel, amíg el nem törik. (ezt fejtsétek meg lehallgatók)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsch tudatot formálna

vas júl 17 , 2016
Robbanásszerű növekedés előtt áll Magyarországon az e-kereskedelem, a kormányzat a rendelkezésre álló minden eszközzel garantálni fogja az interneten vásárló fogyasztók biztonságát — mondta Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos. Deutsch azért is fontosnak nevezte a fogyasztóvédelem hatékony működését, mert az áfacsökkentés és az internetes alapcsomag bevezetése nyomán […]

Friss, ropogós