Tolvaj az SAP központban

Tolvaj-BelaÚj szakmai vezetőt, Tolvaj Bélát neveztek ki az SAP hazai szoftverfejlesztő központjában- jelentette be az SAP Hungary Kft. A külföldről hazatérő igazgató felel a Magyarországon készülő, és jellemzően világpiac számára értékesített logisztikai és mobilalkalmazások további fejlesztéséért. Tolvaj több mint tizenhat év tapasztalattal rendelkezk a szoftverfejlesztés terén. Tíz éve, projektvezetőként csatlakozott az akkor megalakuló hazai egységhez, majd hamarosan menedzserré lépett elő. 2011-ben Németországba költözött, hogy a világcég központjából, operatív igazgatóként segítse a gyártóipari fejlesztéseket. Itt többek közt részt vett az SAP logisztikai portfoliójának frissítésében, amelyben szereplő új termékek előállításában kulcsszerepet tölt be a budapesti fejlesztőközpont.

Az új vezető céljai között szerepel, hogy felgyorsítsa a felhőalapú termékek fejlesztésére való átállást, és ösztönözze az Internet-of-Things (IoT) jellegű kezdeményezéseket. Ennek egyik elemeként nyitották meg nemrég azt a Közép-Európában egyedülálló innovációs környezetet, amelyben az SAP-s mérnökök a legújabb kütyükön és 3D nyomtatón tudják kipróbálni, modellezni különböző ötleteiket. Tolvaj házas, két gyermek édesapja. Szabadidejét családja körében tölti, illetve hódol a technológia iránti rajongásának, egyedi alkalmazásokat készít otthoni használatra. A szakember elődje, Katharina Gnirke visszatér Németországba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már épül a Bionikai Innovációs Központ

pén márc 27 , 2015
Letették a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) és a Semmelweis Egyetem együttműködésével létrejövő Bionikai Innovációs Központ (BIK) alapkövét Budapesten, a VIII. kerületi Balassa utcában. Az alapkövet megáldó Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, a PPKE nagykancellárja beszédében hangsúlyozta: az oktatáson túl minden igazi egyetemnek – így minden katolikus egyetemnek is – […]