Toboroz a T-Systems leánya

munkaJelentős létszámbővítés előtt áll az informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH). A cég toborzó kampányt indított, amellyel több száz magasan képzett szakember felvételét célozta meg – mondta el Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója. A tervek szerint év végéig 300 új szakembert alkalmaznak, amivel az ITSH magyarországi létszáma eléri a 3900-at. A társaság 2012-ben 3040 embert foglalkoztatott, 2013 év végére a létszám 3435 főre emelkedett, idén májusra pedig már 3617 munkavállalóval rendelkezik.

Vélemény
Az ITSH finoman elhatárolódik a közlemény végén az egyre kissebb reputációjú magyar T-Systemstől amikor azt írj, hogy a társaság a német T-Systems International magyarországi leányvállalata, kvázi kihangsúlyozva a németet, hogy még véletlenül se hozzák összefüggésbe a magyar testvérvállalattal. Bár ez a magyar T-System bukdácsolását (lásd BUBI) ismerve érthető, mégsem szimpatikus.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kitiltották a Google Glasst a mozikból

hét jún 23 , 2014
AZ USA több mozihálózata, többek között az AMC Theatres, kitiltotta a Google Glasst a filmvetítésekről attól való félelmükben, hogy az okoseszközök tulajdonosai felvehetik a filmeket – írja a PCworld nyomán a hamisitasellen.hu. A tiltásra úgy derült fény, hogy egy okosszemüveges nézőt kidobtak egy moziból (utóbb kiderült, hogy nem vette a […]