Többfunkciós web-menedzselt switchek a ZyXEL-től

routerBemutatta új web-menedzselt switcheit a tajvani ZyXEL. A GS1920 a 1910 sorozatot váltja, és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal szerelték fel. A sorozat 28 és 50 portos konfigurációban is átfogó hálózati védelmet és biztonságos irányíthatóságot tesz elérhetővé. A behatolási zár funkciójának köszönhetően az eszköz érzékeli a kapcsolódási státuszt, ami az első lépés a portok megbízhatóságának eléréséhez. A GS1920 támogatja a 802.1X hitelesítést, ellenőrzi, figyeli és szűri az egyes alhálózatok forgalmát. A sorozat a Loop Guard funkción keresztül biztosítja a zavartalan kapcsolatot, megelőzve a megszakítás lehetőségét a hálózatok közötti váltások során.

Az IP Source Guard jellemzővel a MAC és az ARP támadásaitól védi a processzort, garantálva a folyamatos működést támadás esetén is. A GS1920 egyike azon kevés menedzselt switch sorozatnak, amelyek intelligens erő-felhasználási funkcióval rendelkeznek. A Consumption Mode beállításával automatikusan érzékeli az egyes hálózati eszközök erőfogyasztási státuszát, és képesek annyi erő elosztására, amennyire feltétlenül szükség van. Ezzel a funkcióval minimalizálja a túlterhelés lehetőségét, valamint csökkenti az elektromos áram költségeket is. A GS1920 sorozat a ZyXEL One Network részeként képes az egy-kattintásos távoli menedzsmentre, mialatt az IP információkat a WEB-alapú GUI rendszeren keresztül továbbítja. A modellek emellett az IStacking funkcióval figyelik és konfigurálják a több variációs lehetőséggel rendelkező switch eszközöket is. A GS1920 28 és 50 portos változatban érhető el, 100/1000 BASE-T PoE Plus vagy non-PoE portokkal felszerelve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rajtaütésszerű ellenőrzés a Microsoft kínai irodáiban

sze júl 30 , 2014
Megszállták a Microsoft irodáit Kína négy városában a hatóságok emberei; az amerikai vállalatóriás illetékesei megerősítették, hogy nyomozás van folyamatban a cégnél – jelentette a kínai média hétfőn. A vizsgálatot Pekingben, Sanghajban, Kantonban és Csengtuban az állami ipari és kereskedelmi hivatal végezte, meg nem erősített sajtóértesülések szerint a trösztellenes szabályok megsértésének […]
Microsoft

És még ez is...