Többet használjuk a mobiljainkat a külföldön a roaming-díjak eltörlése óta I.

A roamingdíjak tavaly júniusi eltörlése óta a magyarok többet használják a mobiltelefonjukat külföldi utazáskor, a hívások száma és az adatforgalom is emelkedett – derül ki a mobilszolgáltatók adataiból.

A Telenor emlékeztet: 2017 júliustól EU-n belül alapesetben – néhány kivételtől eltekintve – a belföldivel megegyező feltételekkel számítják a mobiltarifákat. Míg korábban a hanghívások tették ki a roamingforgalom nagy részét, mára a külföldi adatforgalom is dinamikusan nő. Tavaly az EU 27 országában havonta átlagosan 1562 gigabájt adatot forgalmaztak a Telenor Magyarország ügyfelei, akik Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban, és Horvátországban adatroamingoltak a legtöbbet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Skynet - Az emberek együtt fognak működni a robotokkal

sze júl 18 , 2018
Az emberek 93 százaléka elfogadná a robotoktól kapott utasításokat a munkahelyén, és kész együttműködni velük – derül ki egy friss felméréséből. Az eredmények azt mutatják, hogy az emberek nem félnek a mesterséges intelligencia (AI) használatától, a robotokkal való kapcsolattartástól, illetve a munkájuk elvesztésétől a mesterséges intelligencia miatt. A kutatásból az […]
Kraftwerk robot