Többet ésszel, mint ész nélkül: segít az ESET

likeBenne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás.

7. Ne ossz meg olyan személyes tartalmat, amit még édesanyádnak sem mutatnál meg. Azért, mert az adatvédelmi beállítások ellenére szinte lehetetlen kontrollálni, hogy mi történik azokkal a dolgokkal, amiket kiposztolunk, szóval ezeket bárki láthatja, akár olyan is akivel nem szeretnéd megosztani az adott tartalmat. Rendszeresen ellenőrizzük adatvédelmi beállításainkat, mivel ezek időnként megváltozhatnak.

8. Csak olyan emberek bejelölését fogadd el, akiben megbízol és akár a saját házibulidba is meghívnád. Ha ismeretlen embert fogadunk el barátunkként, az a saját hírnevünket veszélyeztetheti. Győződj meg róla, hogy jól értelmezed a „barátom barátja“ beállítást a közösségi oldalakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rohan az idő: egy éves a Bubi

pén júl 17 , 2015
Tavaly júliusban először csak önkéntesek tesztüzemben, majd ősztől már mindenki számára elérhető módon, „élesben” is használhatják a MOL Bubit, mint új közösségi közlekedési lehetőséget a budapestiek. A kerékpárok adatkommunikációjának biztosítását és a speciális szoftvermegoldások integrációját, üzemeltetését a T-Systems Magyarország végzi.A tapasztalatok alapján a rendszer stabilan működik és népszerűsége töretlen. Eddig […]

Friss, ropogós