Tizennyolc egyetemen kezdődik a Programozd a jövőd program

1

Már tizennyolc egyetemen vehetnek részt a diákok a Programozd a jövőd programon, amely keretében informatikai szakemberek tartanak előadásokat a legújabb technológiai ismeretekről. A program célja, hogy az informatikai ágazatban minél több diplomás, szakképzett fiatal kezdje meg pályafutását. Az előző tanévben tizenhat egyetemen közel 1700 egyetemista vett részt a támogatott kurzusokon. A programot 62,5 millió forinttal támogatták, s ez az összeg több mint 1100 vendégoktatási alkalom megszervezésének költségeit fedezi – áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.

One thought on “Tizennyolc egyetemen kezdődik a Programozd a jövőd program

  1. Az én fiam programozónak tanult a Pannon Egyetemen.Szeptember közepén kezdett,nov. 1-jén tudta,hogy egy évet csúszik.Hogy mit lehet egy hónap alatt megtanítani nem tudom.De a kedvét sikerült elvenni.Szerintem soha nem lesz diplomája,de többet keres,mint egy kezdő,aki elvégezte az orvosit.Amíg az egyetemnek nem az az érdeke,hogy tanítson,hanem ,hogy fizetősre járjon a diák nem változik semmi.Kinek éri ez meg?A szülőnek nem!De,míg a diákok egymást próbálják tanítani,végzettség nélkül,ez van.Aki ért a szakmához nem tanítja,csinálja a programozást.A 25 ezer fiatal ott volt az egyetemeken,csak kirugdosták őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Észak-koreai hackerek támadták meg a Magyar Fejlesztési Központot

sze szept 18 , 2019
A nulláról kénytelen újrászervezni az adminisztrációját a kormány által 2014-ben létrehozott Magyar Fejlesztési Központ (MFK), miután július közepén egy hackertámadás a teljes szerverparkját megsemmisítette – értesült egy meg nem nevezett forrásból a 168 Óra. Mint írják, az MFK-nak saját szerverparkja van – illetve volt –, amelyen a teljes hivatali dokumentációt, […]
Észak-Korea, hacker

Friss, ropogós