Tizen oprendszer a Samsung különleges SUHD készülékében

smartvA Samsung bejelentette új, SUHD televízióit. A gyártó szerint az újdonságot nemcsak a lenyűgöző kontraszt, az óriási fényerő és a látványos színek, hanem az ívelt forma nyújtotta páratlan vizuális élmény, valamint a Tizen operációs rendszer révén még könnyebben elérhető Smart TV funkciók jelentik. „Az innovációs törekvéseink során folyamatosan feszegetjük az otthoni szórakozás határait, a lehengerlő élmény elérését tűzve ki célunkul” – mondta el HS Kim, a Samsung Visual Display üzletágának elnöke. Hozzátette, függetlenül a tartalom forrásától, a Samsung készülékei kitűnő képminőséget garantálnak, amely az SUHD-nek köszönhetően a jövőben sem lesz másképp.

Az SUHD készülékekben található félvezető nanokristályok mérettől függően különböző színeket bocsátanak ki, így különlegesen élénk és valósághű árnyalatokat láthatnak a felhasználók. A most bemutatott SUHD készülékek a hagyományos televíziókhoz képest 64-szer több színt képesek megjeleníteni. Az SUHD-ban lévő technológia automatikusan elemzi a megjelenítendő képek fényerejét, minimalizálva a többletenergia felhasználást, miközben élesebb kontrasztot és mélyebb fekete színeket biztosít. Arról nem is beszélve, hogy 2,5-szer nagyobb a fényereje, és kétszer annyi színt képes reprodukálni, mint a hagyományos TV-k, sokkal élethűbb képeket jelenítve meg. A Samsung SUHD televíziói három sorozatban – JS9500, JS9000 és JS8500 –, és öt különböző méretben – 48-tól 88 hüvelykig – érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Acer Liquid Jade S: gyorsabb, erőteljesebb, szebb

csü jan 15 , 2015
Az Acer bejelentette az Acer Liquid Jade S-t, mely olyan nagy sebességet és teljesítményt hoz az Acer Liquid Jade okostelefon sorozatába, hogy csak na! Az új S verzió folytatja azt az arculatot, amelyet az Acer a korábbi Liquid Jade kapcsán elkezdett; csiszolt külsővel, 4G LTE opcióval, hatmagos processzorral, 64 bites […]
Android

Friss, ropogós