Tíz lépés, amitől csodás lesz a weboldalad V.

Az Invitel nemrégiben online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Összegyűjtöttünk tíz olyan tippet, amelyek segítségünkre lehetnek új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

Hányan látogatják oldalunkat?
Az interneten már elérhető olyan analitikai alkalmazás, amelynek segítségével mérhetjük honlapunk látogatottságát. A programmal a legegyszerűbb adatoktól az egészen bonyolult folyamatokig lekövethetjük kampányaink sikerességét és vizsgálhatjuk a látogatók számát az egyes időszakokban. Az adatok elemzése segíthet abban, hogy megértsük a látogatók szokásait, amelyek alapján tovább alakíthatjuk honlapunkat.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kellemes női hangon beszélő zsarolóvírus csal ki pénzt Android felhasználóktól

sze márc 15 , 2017
Klassz érzés lehet amikor a mobilunkon vagy táblagépünkön váratlanul megszólal egy kellemes, szexi női hang. Az már kevésbé lehet kellemes, amikor rádöbbenünk, hogy a kedves női hang éppen lezárta mobileszközünk képernyőjét és egy zsarolóvírus váltságdíj követeléseit tolmácsolja felénk. A már jól ismert Jisut víruscsalád egy tagja (név szerint az Android/LockScreen.Jisut) […]
okostelefon