Tíz lépés, amitől csodás lesz a weboldalad III.

Az Invitel nemrégiben online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Összegyűjtöttünk tíz olyan tippet, amelyek segítségünkre lehetnek új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

Interakció a látogatóval
Alkalmazzunk honlapunkon olyan elemeket, amelyek segítik a könnyebb tájékozódást. Jó példa erre, ha mozgásba hozzuk azokat az elemeket, amelyekre az egerünkkel navigálunk: utaljunk arra, hogy valami történni fog a kattintás után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiderült, hogy Szabó váltja Bánhegyit

hét márc 13 , 2017
Szabó Bélát, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatóját nevezték ki a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatójává. Szabó 2017. május 15-től tölti majd be a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatói szerepkörét és irányítja a vállalat csoportszintű kommunikációs tevékenységét, így márkamenedzsment munkáját, szponzorációs és rendezvény tevékenységét, külső és belső kommunikációját, valamint médiastratégiáját. […]