Tippek és trükkök online vásárláshoz III.

Rendelés külföldről
Internetes vásárlásnál már a nagyobb távolságok sem számítanak, virtuális kosarunkat szinte a világ bármely tájáról megtölthetjük. Egyre gyakrabban szemezgetünk a külföldi webshopok kínálatából, és döntünk a vásárlás mellett, ezért fontos, hogy tisztában legyünk a külföldi rendelések feltételeivel is.

Tájékozódjunk a virtuális eladóról
Járjunk utána alaposan, hogy valóban létező cégtől rendelünk-e. Későbbi kapcsolatfelvételhez, igényérvényesítéshez fontos, hogy megtudjuk, kihez is fordulhatunk. Magyar nyelvű honlapok esetében bizonyosodjunk meg arról is, hogy rendelkezik-e magyarországi székhellyel az oldal, mivel a „.hu” domain nevet hazai kereskedők mellett külföldi oldalak is szabadon használhatják.

Figyelem! Cikkünk csupán általános információkat tartalmaz az online vásárlásoknál megillető jogainkról. Kérjük, minden esetben tájékozódjon az adott webáruház ÁSZF-je, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján. Az infografikánk alapján hozott döntésekért az Invitel nem vállal felelősséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Herczeg Hajni a YouTube hatásairól

szo ápr 15 , 2017
Egyik kedvenc vloggerünk, Herceg Hajni a Youtube káros hatásairól beszél. Mennyivel esztétikusabb a látvány, mint ha ugyanezt egy túlórákban megfáradt informatika tanár, vagy egy kiöregedőfélben lévő, jólétért felelős miniszteri biztos mondaná… Hallgassuk hát figyelemmel! 🙂 Ez is érdekesTippek és trükkök online vásárláshoz IV. Elállási jog A 14 napos […]Tippek és trükkök online […]