Tippek és trükkök online vásárláshoz I.

Az online vásárlás egyre népszerűbb, mivel kényelmesen, sorban állás nélkül rendelhetünk meg termékeket, vagy szolgáltatásokat az interneten. A legtöbb webshop részletes tájékoztatást ad a rendelés menetéről, feltételeiről és egyéb részleteiről, azonban hasznos, ha ettől függetlenül is tisztában vagyunk a szabályokkal és a minket megillető jogokkal. Az Invitel szakemberei megvizsgálták, hogy milyen lehetőségeink vannak a megrendelt termék kézhez vétele után, ha mégis úgy döntenénk, hogy nem szeretnénk azt megvásárolni.

Kezdjük az átvétellel
A küldemény gyors átvizsgálásával még az átvétel előtt dönthetünk úgy, hogy nem fogadjuk el a terméket. A futár jelenléttében bontsuk fel a csomagot, és győződjünk meg a megrendelt termék sértetlenségéről. Bizonyosodjunk meg arról is, hogy a csomag tartalmazza a számlát és a használati-kezelési útmutatót is.

Figyelem! Cikkünk csupán általános információkat tartalmaz az online vásárlásoknál megillető jogainkról. Kérjük, minden esetben tájékozódjon az adott webáruház ÁSZF-je, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján. Az infografikánk alapján hozott döntésekért az Invitel nem vállal felelősséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.