Tippek és trükkök online vásárláshoz I.

Az online vásárlás egyre népszerűbb, mivel kényelmesen, sorban állás nélkül rendelhetünk meg termékeket, vagy szolgáltatásokat az interneten. A legtöbb webshop részletes tájékoztatást ad a rendelés menetéről, feltételeiről és egyéb részleteiről, azonban hasznos, ha ettől függetlenül is tisztában vagyunk a szabályokkal és a minket megillető jogokkal. Az Invitel szakemberei megvizsgálták, hogy milyen lehetőségeink vannak a megrendelt termék kézhez vétele után, ha mégis úgy döntenénk, hogy nem szeretnénk azt megvásárolni.

Kezdjük az átvétellel
A küldemény gyors átvizsgálásával még az átvétel előtt dönthetünk úgy, hogy nem fogadjuk el a terméket. A futár jelenléttében bontsuk fel a csomagot, és győződjünk meg a megrendelt termék sértetlenségéről. Bizonyosodjunk meg arról is, hogy a csomag tartalmazza a számlát és a használati-kezelési útmutatót is.

Figyelem! Cikkünk csupán általános információkat tartalmaz az online vásárlásoknál megillető jogainkról. Kérjük, minden esetben tájékozódjon az adott webáruház ÁSZF-je, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján. Az infografikánk alapján hozott döntésekért az Invitel nem vállal felelősséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elektronikus közbeszerzési rendszert indított a KEF

csü ápr 13 , 2017
Magyarországon elsőként indított elektronikus közbeszerzési eljárási rendszert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) — közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Az új típusú közbeszerzéskor az ajánlatkérő és az ajánlattevők közötti írásbeli kommunikáció teljes egészében elektronikusan történik, jelentősen csökkentve ezzel az eljárás idejét és költségeit. Az NGM közleménye szerint a rendszer működését […]

Friss, ropogós