Tetten érték az alvó utas kifosztóit

Elfogták a rendőrök azt a két budapesti férfit, akik egy villamoson alvó utasnak elvették a mobiltelefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő újbudai körzeti megbízottjai 2017. május 20-án a hajnali órákban észrevették, hogy két férfi Budapesten a XI. kerület Október huszonharmadika utcai megállóban várakozó villamoson ellopja az ott alvó utas mobiltelefonját. A nyomozás rendelkezésre álló adatai szerint a két férfi a villamos mellett sétálva észlelte, hogy a megállóban üresen várakozó villamoson egy alvó férfi tartózkodik. Ezt kihasználva felszálltak a villamosra, majd a sértett zsebéből kiemelték a mobiltelefonját.

A cselekményt észlelő rendőrök az elkövetőket a helyszínen tetten érték és elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságára előállított 18 éves F. Csabával és a 29 éves K. Lászlóval szemben a kerületi rendőrkapitányság őrizetbe vételük mellett kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A munkatársak motiválásának hatékony eszköze a dizájn

ked máj 30 , 2017
ShareTweetPinShareHa a munkavállalók minden nap csak „bejárnak” az irodába, és mechanikusan elvégzik a feladataikat, akkor óriási lehetőséget hagy ki a munkáltatójuk — áll a Leitz a „Work better by design” című tanulmányában. Ha ugyanis egy cégvezető odafigyel arra, hogy a kollégák jól érezzék magukat az irodában, és élvezzék is azt, […]

És még ez is...