Tesztelni, jelenteni: tanácsok migránsoknak

tesztNagy macera, legalábbis informatikai szempontból, ha két vállalat összeolvad, az egyik felvásárolja a másikat, szoftvereket, hardvereket kell leselejtezni, bevezetni, migrálni. S mivel a migrálásnak “szezonja” van a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet munkatársai segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak.

3. Teszteljünk, és készítsünk jelentéseket a hibákról és a sikeres projektekről!
A tesztelés és a jelentések készítése kritikus fontosságú a migráció során, mégis sok esetben kevés figyelmet és költséget fordítanak rá – egészen addig, amíg valami el nem romlik menet közben. Érdemes igénybe venni egy olyan megoldást – mint például a NetIQ PlateSpin Migrate –, amely teljes körű tesztelést tesz lehetővé a tényleges migráció előtt, ezzel segítve az esetleges hibák és váratlan leállások kiküszöbölését.
Egy migráció sikeressége azzal mérhető, hogy sikerült-e a kijelölt időpontra és a tervezett költségvetésből megvalósítani az átállást a lehető legkevesebb állásidővel. Ez komoly kihívás, de a fenti tanácsok és a megfelelő eszközök nagymértékben segítik a kitűzött célok megvalósítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jól szerepelt egy teszten a Sharp MX-4141N készülék

sze aug 12 , 2015
A Top Ten Reviews legújabb tesztje díjazta a Sharp MX-4141N multifunkciós készüléket. A készülék második helyezést ért el (2015 Silver Award), és az Excellence Award különdíjat is elnyerte. A Sharp készüléke különösen jó eredményt ért el a kapacitás (első helyezés), a képminőség és az esztétikus formatervezés terén. A tesztelőkre az MX-4141N […]