Tesztelésre már alkalmas a MOL Bubi

mol-bubiEzer felhasználó segítségével számos belső próba után állítják utolsó megmérettetés elé a főváros rövidesen elinduló új kerékpáros közösségi közlekedési rendszerét. Regisztrálni július 14-én, hétfőn 16 órától lehet, július 17-től pedig elindulhat a tervezetten két hétig tartó nyilvános próbaüzem. Azok a tesztelők, akik a próbaüzemben legalább tíz alkalommal használják a rendszert, majd a tapasztalataikat megosztják az üzemeltető BKK-val, féléves bérletet kapnak. Regisztrálni a szabad helyek erejéig a molbubi.bkk.hu weboldalon lehet.

A rendszer belső tesztelése és a szoftveres fejlesztések elvégzése a vártnál tovább tartott, ugyanakkor mára alkalmassá vált a nyilvános próbaüzem megkezdésére — áll a BKK közleményében. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló fejlesztés több mint egymilliárd forintba kerül. A „Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer kialakítása” c. projektet az EU Regionális Fejlesztési Alapja az Új Széchenyi Tervből támogatja. A rendszer kialakításának költsége nettó 899 000 732 forint, melynek 85 százaléka EU-s támogatás, az önrészt pedig a Fővárosi Önkormányzat nyújtja a BKK-nak. A rendszer üzemeltetését fő szponzorként a MOL támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek a Karbonn okostelefonok

ked júl 15 , 2014
A Karbonn Mobiles, India legdinamikusabban növekvő okostelefon-gyártójának készülékei már Magyarországon is elérhetők. A kizárólag az eMAG webáruházban megtalálható készülékek kiváló ár-érték arányukkal jelentős szereplőivé válhatnak a hazai mobilpiacnak — áll az eMAG közleményében. Jelenleg négy új, Android operációs rendszeren működő készülék vásárolható meg: a Karbonn A5s, a Karbonn A19, a […]