Tesco Timi egyre népszerűbb

tescotimiA Tesco saját fejlesztésű „Én kicsit Tescóm” játékalkalmazását már 150 ezer felhasználó (128 ezer Android és 22 ezer iOS) töltötte le, a játékban 13 millió munkafolyamat indult el a megjelenése óta. Az applikáció segítségével, játékos módon bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy áruházat üzemeltetni, az árukészlet megrendelésétől kezdve, a polcok elhelyezésén át, egészen az áruház feldíszítéséig.

Az alkalmazásban Tesco Timi segítségével megépíthető és szépíthető egy Tesco áruház, valamint megismerhető az áruház működtetéséhez szükséges folyamatok. A legújabb frissítéseknek köszönhetően egy játékon belül több áruházat is nyitható, és párhuzamosan fejleszthetjők. A jövőben Angry Bidrs dekoráció teszi még izgalmasabbá a játékot, az eredményekről és a frissítésekről push üzenetekben kapnak értesítést a játékosok, valamint az aktuális egyenlegüket és az összegyűjtött Tesco pontjaik alakulását is nyomon követhetik majd a játékban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jövőre brutálisan sokat költ a Siemens kutatásra

csü dec 11 , 2014
Mintegy 4 300 szabadalmat jegyzett a Siemens a 2014-es üzleti évében, ami kilenc százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Ez többek között annak a 12 kutatónak köszönhető, akik együttesen több mint 900 új találmányt jegyeztek, amelyekből 842 bejegyzett szabadalom születetett. A kutatókat a Siemens december 3-án, Münchenben innovációs különdíjjal […]
innováció

És még ez is...