Tesco Mobile: okostelefon és képzés az időseknek

Doro-Liberto-820 miniA Tesco Mobile és a Budapesti Művelődési Központ “Okosmobil minden generációnak” címmel támogatott képzést indított idősebb, az okostelefonnal még csak most ismerkedő korosztály számára. A szervezők közös célja, hogy csökkentsék a generációk közötti egyre mélyülő technológiai szakadékot. A 2×3 órás tanfolyamon a résztvevők egy kimondottan a senior korosztálynak szánt készülék, a Doro Liberto 820 mini segítségével tapasztalhatják meg az okostelefónia előnyeit, és sajátíthatják el a készülék használatát.

Az idősebb generáció tagjait általában a készülékek nehéz kezelhetősége, illetve a billentyűk és a kijelzőn megjelenő feliratok kis mérete tartja vissza a mobilhasználattól. A nagy képernyővel, jó minőségű fényképezőgéppel ellátott Androidos Doro Liberto mini 820-as készüléket kimondottan az idősebb, gyengébben látó, halló fogyasztók számára alakították ki. A készülék segítségével jóval könnyebb elsajátítani az okostelefon használatot, hisz kifejezetten könnyen kezelhető, jól áttekinthető, a kijelzőjén és a feliratok jól láthatóak, a háttérvilágítás kontrasztos és erőteljes, hangja pedig mindenki számára tisztán és jól hallható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így védheted a csemetéd: ne akarj egymagad igazságot tenni

vas nov 8 , 2015
Folytatódnak a Kaspersky Lab kutatójának, Katyerina Kocsetkova biztonsági tippjei, amelyekkel kivédheti, hogy ön vagy gyermeke az online támadások áldozatává váljon. Az internetes zaklatás egyre növekvő veszély az interneten. Az emberek kegyetlenek, a tinédzserek pedig félelmetesek tudnak lenni. Ha az ember egymaga akar igazságot szolgáltatni, könnyedén leragadhat a végtelen online harcokban, […]