Tervezz előre és maradj összeszedett!: így közvetítsd élőben az ünnepeket

karacsonyA Samsung tippjeink segítenek abban, hogyan válhatsz az ünnepek sztárjává és oszthatod meg azonnal, élőben az élményeidet a szeretteiddel.

1. Tervezz előre és maradj összeszedett!
A sikeres élő közvetítés alapja a pontos és alapos tervezés. Kezd azzal, hogy készítesz egy forgatókönyvet az este menetrendjéről! Írd össze, hogy milyen felszerelésekre és eszközökre lesz szükséged a felvétel során, így élesben már biztosan nem feledkezel meg semmiről!

2. A világítás mindenek felett
Az ünnepi hangulat fontos elemei a karácsonyi fények, ezért különösen figyelj a megfelelő megvilágításra, hogy a lehető legjobb minőségű felvétel készüljön. A Galaxy S6 edge+ nagy fényerejű, F 1,9 rekeszértékű lencséjének, valamint az 5 megapixeles előlapi és 16 megapixeles, digitális videókép stabilizátorral is felszerelt hátlapi kameráinak köszönhetően a felvételeink még gyenge fényviszonyok között is jó minőségűek lesznek.

3. A hang szintén kulcsfontosságú
Ügyelj a felvétel hangjának minőségére is: próbáld minimalizálni a háttérzajokat, ha pedig épp a szilveszteri buliból közvetítesz, csatlakoztass egy külső mikrofont az eszközödre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vissza a jövőbe: Ericsson C++ Programozó Bajnokság 2015

csü dec 17 , 2015
Idén már ötödik alkalommal indult el az Ericsson C++ Programozó Bajnoksága. A feladat egy időutazó játék volt, ahol tanácsokat kellett adniuk Dokinak, hogy ne tűnjön el a tér-idő kontinuumban. A versenyt a Big Data (Babicz Dóra Eszter, Pálffy András, Hunyady Márton) nyerte, akik GoPro HD Hero4 sportkamerát, a második helyezett Sparrows […]